Τι είναι ακριβώς η Waterfall D-mannose ;

H Waterfall D-mannose είναι μια φυσική και ακίνδυνη ουσία, η οποία συναντάται  στα κύτταρα του σώματος μας.

 

Ο John Bremner και η Anna McNamara έχουν ανακαλύψει ότι η Waterfall D-mannose, ένας μονοσακχαρίτης ισομερές της γλυκόζης, μπορεί να προσδένεται σε υποδοχείς (λεκτίνες) που υπάρχουν στις βλεφαρίδες του βακτηρίου Ε. coli (αιτία του 90% των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος) που συνήθως συνδέονται με μαννόζη παρούσα στους βλεννογόνους της εντερικής οδού και του ουροποιητικού συστήματος..

η Waterfall D-mannose είναι ένα 100% καθαρό και φυσικό προϊόν το οποίο δημιουργείται  από τη ζύμωση του ξύλου πεύκου και εκχυλίζεται χρησιμοποιώντας μια διαδικασία της φωτοσύνθεσης που χρησιμοποιεί μια ισχυρή πηγή φωτός για τη ζύμωση ουσίας. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι μαννόζης, αλλά μόνο η Waterfall D-mannose, έχει τον σωστό μοριακό προσανατολισμό και με αυτόν τον τρόπο έχει την ιδιότητα να δεσμεύεται σε υποδοχείς του βακτηρίου Ε. coli.

 

Κατά τη διαδικασία της εκχύλισης δεν χρησιμοποιείται, ο διαλύτης και το προϊόν είναι εγγυημένη αγνά και 100% φυσικό, χωρίς πρόσθετα, συντηρητικά, έκδοχα, γαλακτωματοποιητές, πυριτικά, ή άλλους υδατάνθρακες.

Η Waterfall D-mannose, πηγαίνει σχεδόν εξ ολοκλήρου στα ούρα μετά από περίπου μία ώρα αφού χορηγηθεί.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι μαννόζης, και όμως μόνο η Waterfall D-mannose με το σωστό μοριακό προσανατολισμό είναι σε θέση να συνδεθούν με τα βακτηρίδια E.coli και στη συνέχεια να είναι βιοδραστικά. Αυτό επιτρέπει η Waterfall D-mannoseνα είναι πολύ πιο αποτελεσματική σε περιπτώσεις λοίμωξης του ουροποιητικού, σε σύγκριση με άλλες μορφές μαννόζης φυσικές ή τεχνητές.

 

Η Waterfall D-mannose είναι αποτελεσματική όχι μόνο σε περιπτώσεις μόλυνσης από Ε. coli, αλλά επίσης και κατά της μόλυνσης από σαλμονέλα δεδομένου ότι αυτό το βακτήριο χρησιμοποιεί την ίδια λειτουργία του Ε. Coli ώστε να δεσμεύεται σε μαννόζη η οποία είναι παρούσα στις βλεννογόνους. H Waterfall D-mannose είναι αποτελεσματική για το 95% των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος.