“Η  λήψη της Waterfall D mannose επηρεάζει  το πρόβλημα της καντιντίασης ; ”

Η απάντηση είναι ένα εμφατικό ΟΧΙ .

Η Καντιντίαση εινα μια μυκητίαση , εκ των οποίων η Candida Albicans είναι η πιο κοινή . Είναι φυσιολογικά στο στόμα και τα έντερα μας . Η δουλειά της  είναι να διευκολύνει την πέψη και την απορρόφηση θρεπτικών ουσιών , αλλά , όταν επεκταθεί , μπορεί να βλάψει το τοίχωμα του εντέρου , απελευθερώνοντας τοξικές ουσίες στο σώμα μας. Συνεπώς, θεωρείται μια σημαντική αιτία της διαρροής του εντέρου .

Οι λοιμώξεις από Candida της τελευταίας κατηγορίας που αναφέρεται επίσης ως καντινταιμίας και συνήθως περιορίζονται σε σοβαρά ανοσοκατεσταλμένα άτομα , όπως ο καρκίνος, μεταμόσχευση , και ασθενείς με AIDS , καθώς και χειρουργιμένους ασθενείς .

Σε συνήθως υγιή άτομα , η υπερανάπτυξη της Candida συχνά συνδέεται με την αλόγιστη αντιβιοτική θεραπεία που σκοτώνει τα φιλικά βακτήρια στο έντερο .

Ωστόσο , υπάρχουν και άλλες αιτίες :

Οι Επεξεργασμένοι υδατάνθρακες και ζάχαρη ( και οι δύο ζύμες )

Το αλκοόλ

Τα αντισυλληπτικά χάπια ( π.χ. ορμόνες )

Το στρες

Όταν η υπερανάπτυξη της Candida είναι υψηλή , μπορεί να εξαπλωθεί μέσω του αίματος με αποτέλεσμα την συστηματική candiasis . Τα συμπτώματα αυτής της κατάστασης μπορεί να ποικίλλουν, αλλά περιλαμβάνουν πονοκεφάλους ημικρανίας, κατάθλιψης , δυσλειτουργία του ουροποιητικού, εντερικά αέρια και αλλεργίες . Μόλις είναι στους ιστούς του σώματος , η candida μπορεί να προκαλέσει την παραγωγή αντισωμάτων . Τα αντισώματα αντιδρούν ενάντια σε μικροοργανισμούς ( ιούς, ζυμομύκητες , παράσιτα και βακτήρια) και τους επιτρέπουν να εξουδετερωθούν από τα λευκά κύτταρα του αίματος. Τα αντισώματα IgM, IgG ή IgA δείχνουν συνήθως μια λοίμωξη .

Τι είδους συμπτώματα δείχνουν μια συστηματική candida ;

1 πόδι του αθλητή ή μύκητα στα νυχια

2 . Χρόνια κόπωση ή ινομυαλγία

3 . Πεπτικά προβλήματα όπως φούσκωμα , δυσκοιλιότητα ή διάρροια.

4. Προβλήματα συγκέντρωσης φτωχή μνήμη , ADD , ADHD , ομίχλη εγκεφάλου

5. Έκζεμα , ψωρίαση , κνίδωση , και άλλα δερματικά εξανθήματα

6. Εναλλαγές της διάθεσης , άγχος , ή και κατάθλιψη

7. Λευκό / μαύρα μπαλώματα στο στόμα

8. Κολπικές μολύνσεις / κολπικό

9. Αλλεργίες ή φαγούρα στα αυτιά